Hoe vraag ik een verzoekje aan?

2016-03-17 21:48

Ga op onze hoofdbladzijde in het linker menu naar "Verzoekjes" (helemaal onderaan).

Dan opent de lijst met al onze beschikbare liederen.

Rechts bovenaan staat een zoekveld:

Tik ofwel:

1) de naam van een artiest in (bvb. Bart de Bard) en druk <ENTER> of klik op het vergrootglas.

Dan opent de lijst met liedjes van Bart de Bard:

Ofwel:

2) Tik een bepaald lied in (bvb. Kattaklop) en druk <ENTER> of klik op het vergrootglas.

Dan opent de lijst met liederen die delen van uw zoekopdracht bevatten.

klik op de (onderlijnde) titel van het lied, en dan opent het verzoekformulier met het gekozen lied reeds ingevuld:

Vul gewoon de rest in, alles, behalve datum, is verplicht, en klik op "Verstuur".

Om een datum in te vullen maakt u gebruik van het kleine roostertje naast het zoekveld.

Veel genot bij het aanvragen van uw verzoekjes.

Nieuwe functie: U kunt nu ook uw verzoekjes live in het programma aanvragen via een kort gesprek op antenne met de presentator. Daarvoor dient u wel Skype op uw computer geïnstalleerd te hebben.

Om uw aanvraag te doen klikt u op "Bel ons gratis" (Het Skype logo) bovenaan de webstek en wacht u tot de presentator antwoordt, dan vraagt u uw verzoekje aan en dan gaat u met de presentator live om uw groeten aan de bestemmeling van het verzoekje over te brengen.

Deze functie kan ook voor andere mogelijkheden gebruikt worden, daarover kunt u meer lezen in de nieuwsrubriek op deze pagina.