Hoe kunt u ons online beluisteren?

2016-02-27 10:55

Er zijn verschillende plaatsen vanwaar u ons kunt beluisteren vanop uw PC, Mac, tablet of Ipad.

(U kunt ons trouwens 24/7 beluisteren, 365 dagen per jaar).

Om te beginnen is er onze hoofdpagina (die kunt u in een nieuw venster openen door op het woord te klikken).

Op alle bladzijden staat daar een radiospeler die automatisch start, u hoeft dus niets te doen:

Ook via Facebook kunt u luisteren.

Door op het oranje woord te klikken komt u automatisch bij de Facebookspeler, anders gaat u gewoon naar Facebook, tikt u "Radio Vlaanderen Nationaal" in de zoekbalk, en op onze pagina kiest u "Luister hier", dan komt u op het blad waar de speler staat:

Dan kunt u ons ook vinden op Tunein als u daar komt tikt u "Radio Vlaanderen Nationaal" in de zoekdoos en daar kunt u ook onze programma's beluisteren:

Veel luisterplezier.