Hoe ons mobiel te beluisteren

2016-02-27 10:56

Er zijn enkele mogelijkheden om ons mobiel te beluisteren, naargelang het apparaat dat u gebruikt.

(U kunt ons trouwens 24/7 beluisteren, 365 dagen per jaar).

Om te beginnen is er de gratis toepassing die speciaal voor ons station ontworpen werd en die beschikbaar is voor Android, Blackberry en Iphone. (Uiteraard zijn de Android en Iphone toepassingen ook bruikbaar op de Android tablet en de Ipad).

Op onze hoofdpagina vindt u de knoppen om de juiste toepassing voor uw apparaat in te laden:

Een waarschuwing: Voor wie het niet gewoon is toepassingen binnen te halen. de toepassingen zijn gratis, bij Google Play wordt er soms naar betaalgegevens gevraagd, geen angst, er staat een knop beneden om dit over te slaan.

Veel luisterplezier.