Na heel wat strubbelingen

Deel dit met de wereld

Lieve luistervrienden,

Het is de laatste tijd een echte kruisweg geweest voor onze radio: strubbelingen met onze dienstverlener on de zin van technische storingen die ze maar niet konden oplossen, ik heb dan een beetje geduld getoond en een tijdelijke dienstverlener ingeschakeld maar dit scheen niet zo best aan te slaan bij onze luisteraars (te moeilijk te gebruiken, te verwarrend???? ik dacht van niet.)

Hoe dan ook, ik vond die tijdelijke firma zeker niet slecht, al kwam hij op zekere vlakken misschien ietsje te kort. (waarschijnlijk niet meer dan kinderziekten, want het was een firma in ontwikkeling.)

Gisteren bleek alles dan weer in orde te zijn met mijn oorspronkelijke dienstverlener, ik zeg wel “bleek”, want na een half uur live uitzenden mocht ik er al mee ophouden wegens exact dezelfde fout waarik voorheen mee geplaagd zat, er zijn dan wat tickets uitgewisseld met de ondersteubingsdienst, waar ze geen oplossing bleken voorhanden te hebben en uiteindelijk heb ik er dan de brui aangegeven en mijn abonnement opgezegd. Ik ga namelijk niet blijven betalen voor een dienst die ik niet krijg.

Ik ben dus direct naar een andere dienstverlener overgestapt, heb wat testen gedaan, ben de webstek beginnen aanpassen, daar werkt alles al om naar de non-stopuitzending  te luisteren, bijna geen verschil met vroeger, gewoon “start” en “stoo” klikken.

Om live te luisteren zult u welnog een dagje langergeduld moeten oefenen, namelijk tot zaterdag, want door het vele werk (testen, webstek aanpassen, 100den stukken muziek opladen…) heb ik de tijd niet gehad om mijn liveprogramma voor morgen voor te bereiden.

Zaterdag staan we echter weer paraat om u te dienen.

Hartelijke Vlaamse en muzikale groeten,

stationlogo

Frank de Leeuw.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
30 − 27 =