Geen live op maandag 21/11

Deel dit met de wereld

Lieve luistervrienden,

Ik wens jullie mee te delen dat er op maandag 21 novenber 2022 geen live uitzending zal plaatsvinden.

Morgen moet ik namelijk naar hetziekenhuis om een onderzoek te ondergaan. (Uit kracht der gewoonte was ik het vergeten aan te kondigen.) Het gaat om een pre-operatief onderzoek omdat ik binnenkort moetgeopereerd worden, dan zal er misschien een korte onderbreking volgen in de live uitzendingen. Ik hou jullie op de hoogte wanneer het bijna zover is.

Ondertussen wil ik ook eens van de gelegenheid gebruik maken om een nieuwigheidje aan te kondigen: op het openingsblad van de hoofdstek heb ik nu een klein schermpje net boven de speler geplaatst waar mededelingen voortaan zullen verschijnen. Maar ze zullen natuurlijk ook hier op de blog blijven verschijnen.

Zo, dat was het dan. Tot dinsdag 22 nobember voor de volgende live uitzending van 14 tot 16 uur.

Vlaamse en muzikale groeten,

stationlogo

Frank de Leeuw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
12 − 9 =